a
Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

Inspiracije

Event o kulturi, dizajnu, umjetnosti, modi, kulinarstvu i knjizi.

Ok, naslov imam, sad još da vam suvislo ponudim objašnjenje.
Radi se o tome da vam želim opisati čime se sve bavi moja prijateljica Anita Vukušić Crevar s tim da ju ništa neću pitati nego želim da joj to bude iznenađenje. Kao moj poklon njoj. U današnje vrijeme blog post je potpuno prihvatljiv dar. Ok, to sam sad izmislila, ali tko zna : )

Anitu znam još iz studentskih dana jer je studirala kineziologiju s mojom prijateljicom. Kretale smo se u istim krugovima ali nismo se tada intenzivno družile. Uvijek je bila slatka za poludit i svi su uvijek imali samo riječi hvale za nju. Povezale smo se na Facebooku i tako je ona saznala za moj Gift Angel. Prije jedno godinu i pol me kontaktirala za suradnju, popile smo kavu, od te suradnje ništa ali zato smo imale bezbroj drugih u međuvremenu. Čak nisam sigurna da li je riječ suradnja adekvatna, više je to podrška, poticanje moždanih vijuga, razmjena ideja, povezivanje, može se reći da djelujemo INSPIRATIVNO jedna na drugu.

Znači, Anita ima http://www.sport-educa.hr/
Sami pogledajte, to bi mi ipak bilo prezahtjevno pisati.
Onda Anita pokreće sa svojom prijateljicom Martinom koncept koji se zove STRESS FREE FRIDAY, samo za žene. Čisti oblik hedonizma u Aquae Vivae Krapinske Toplice http://www.aquae-vivae.hr
Onda se Anita javlja s novim konceptom pod nazivom INSPIRACIJE. Riječ dvije o tom novom konceptu..

Prateći europske trendove i ljude koji nas svojim idejama inspiriraju u svakodnevnom životu – dizajnu, modi, arhitekturi, gastronomiji i svemu čime nas obasipa internet i društvene mreže u objavama koje nam odmah uljepšaju dan te svjesni da naše tržište nimalo ne zaostaje za svijetom u kreativnosti i idejama odlučili smo “oživjeti” internet i donijeti INSPIRACIJE nama.

Kroz konceptualni event INSPIRACIJE upoznat ćemo ljude koji su sjajni u poslu kojim se bave, a njihova djela inspiriraju sve nas. Pronaći svoj “drive” i biti tome predan jedna je od najljepših stvari koje nam se može dogoditi.

INSPIRACIJE će pružiti doživljaj, emocije, inspiraciju i želju s kojom će otići kući i još dugo razmišljati o njoj.

INSPIRACIJE vodi divna Jana Fabijanić koja na jedan neposredan i simpatičan način razgovara s tri inspirativna gosta. Tu je i nezaobilazna tombola koju Anita obožava. Tako je zadnji put Gift Angel nagradu osvojila svjetski poznata manekenka Iris Cekuš a ja sam osvojila karte za Hnk koje mi je uručila balerina Iva Vitić Gameiro.

Bolni dio je da za INSPIRACIJE ne možete kupiti karte. Znam da mi upravo zahvaljujete jer sam vam uštedjela vrijeme i živce dok bjesomučno tražite nešto čega nema. Naprosto na INSPIRACIJE trebate biti pozvani. Tako je za sada a tko zna što će Anita dalje smisliti. U svakom slučaju vam mogu javljati.

Hvala vam na pažnji i sudjelovanju u Anitinom poklonu : )