a
Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

King Temptation

Stvarno smo odradili dosta poslova i više nema treme ni dileme. Mi to možemo.
Jedino je pitanje kako sad to objasniti cijelom svijetu..
Kad me već krenulo pisanje odlučila sam podijeliti s vama kako ide taj proces od upita do realizacije.

Uzimam primjer firme Ledo za koju svi znate a sigurno vam se Pavljevim refleksom počnu lučiti žlijezde slinovnice na spomen njihovog King sladoleda i odlutate negdje daleko, na neko sretno mjesto.
Ja sam sad malo odlutala.. No, vratimo se na posao.

Tako mene jedan dan nazovu iz Leda da bi im trebali pokloni za event na kojem će se prezentirati novi okus sladoleda King Temptation.
Sladoled okusa bijele kreme koji u sebi ima jezerce od karamele, preliven je mekim vafl preljevom i mliječnom čokoladom te je posut komadićima lješnjaka.
Event će se održavati u strogom centru Zagreba te će biti popraćen mnogobrojnim sadržajem- od prezentacije vrhunskog chefa hrvatske kuhinje kako najbolje kombinirati i uživati u sastojcima do svirke poznatog benda “Vatra”.

Trebaju im pokloni za uzvanike a imaju i točno određeni iznos koji mogu ponuditi plus relativno kratak rok isporuke.
Složila sam im tri prijedloga koja su poručili i odlučili su se za jedan. Nisam nikad vidjela ekipu iz Leda,niti znam išta o njima,ali imam neke predrasude prema ljudima u marketingu. Tako pretpostavljam da imaju dobru moć vizualizacije pa su odmah zamislili kako će to sve u konačnici izgledati kad  bude personalizirano.
Paket se sastojao od ukrasne kutije, staklene teglice punjene lješnjacima, čoko-vafl kuglicama i kocke karamele, Freixenet pjenušac i Borboleta narukvica. Oko staklenke je išla King privjesnica, na Freixenet King naljepnica a Borboleta narukvica se radila posebno za ovu priliku sa King znakom i skromno izjavljujem da je izgledalo predivno!

Zadali su mi da ukrasna traka oko kutije treba biti crvena s privjesnicom. Našla sam traku s kojom sam bila zadovoljna i sve je to izgledalo ok, dobro, korektno, po narudžbi. Ali Gift Angelu je nešto falilo, neki detalj, nešto što čini razliku i tako se stvori zlatna naljepnica u obliku zvijezde na rubu kutije i to je to, to je točka na i.
Sad možemo krenuti slagati dugo u noć.

Dan prije samog eventa sam im dostavila jedan poklon paket kao primjer, a ostalih 99 poklona sam dostavila na sam event. To znači da sam vozila pješačkom zonom ali Gift Angel je bio u misiji tako da se nitko nije bunio, uostalom, lijepo piše na autu #wedeliversmiles