a
Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

Sretan Uskrs

Uskrs neki ozbiljno shvaćaju i tako prolaze proces korizme a za sam Uskrs posvećuju se vjeri. Neki se vesele bojanju pisanica, dekoraciji doma i finoj hrani. Neki planiraju putovanja, obilaze se vikendice i sva radost je u neradnom ponedjeljku.
Taj ekstra dan nam (većini) daje priliku da se družimo u miru. Planiraju se posjete rodbini i prijateljima i tu dolazi tema za Gift Angel.

Da li se nešto poklanja za Uskrs?

Nemam statistički potkrijepljene podatke nego pišem iz iskustva da se daruje djecu. Bilo da se radi o čokoladi u obliku zeca ili igračkama, malci najbolje prolaze 🙂
Kada sam ja bila mala odlazili smo na selo kod rodbine u Sloveniju i dobro se sjećam da mi je zeko nemarno ostavio igračke po velikom vrtu tako da sam imala posla dok ih nisam našla a odrasli su mogli imati malo mira.

Odraslima se ne daju konkretni pokloni nego se u goste ne dolazi praznih ruku, barem ne u našim krajevima. Tu se pruža prilika za iskazati kreativnost. Možemo pokloniti pisanice u košari, dekoraciju koju smo izradili (ili kupili), kolač koji smo ispekli (ili kupili), nešto hrane i pića i puno zahvale za one koji su nas ugostili. Nemojte zaboraviti ponuditi se oko suđa, to uvijek dobro zvuči, mada svi znamo da je reda radi.

Gift Angel je bio vrijedan i složio je nekoliko prigodnih poklona za vaše najmilije.
Nadam se da će vam poslužiti kao inspiracija.

Sretan Uskrs i svako dobro!