a
Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

dobrodošli

o nama
Gift Angel je specijalizirana tvrtka koja se bavi osmišljavanjem i izradom prigodnih poklon paketa. Više ne trebate hodati po raznim dućanima u potrazi za idealnim poklonom. Mi smo za Vas tražili i isprobali proizvode koje pakiramo u poklon pakete za prigodu koja Vam treba.

Kako Gift Angel funkcionira?

1.

Možete izabrati gotove poklon pakete.

USKORO U PONUDI!

2.

Možemo izraditi poklon pakete prema Vašim željama i mogućnostima od proizvoda koje imamo u ponudi.

3.

Postoji mogućnost da mi nabavimo određen proizvod koji nemamo u ponudi ili da Vi donesete/pošaljete proizvod koji želite da bude u poklon paketu.

Prilikom upita za prijedlog poklona molimo navesti slijedeće:

– prigodu (rođendan, vjenčanje, poslovni poklon, poklon zahvale…)
– Vaše želje (što osoba koju se daruje voli/ne voli; navedite što više pojedinosti)
– budžet
– da li ste iz Zagreba zbog pakiranja i dostave
– rok do kada prijedlog treba biti gotov
gift angel

Prigoda za poklon je bezbroj.

Vi najbolje znate koga želite razveseliti poklon paketom. Navest ćemo Vam neke od najčešćih..

ROĐENJE DJETETA

Sve češće se i na našim prostorima slave “Baby shower” kada se trudnicu razveseli poklonima i zabavom. Kada beba dođe na svijet običaj je darivati roditelje i djecu.

VJENČANJA

Bilo da se spremate na vjenčanje ili je to vaše vjenčanje… Gift Angel uvijek ima spremne ideje kada su takva darivanja u pitanju. Za goste, kumove, roditelje ili mladence.

POKLONI ZAHVALE

Često se nađemo u situacijama kada osjećamo potrebu nekome se zahvaliti prigodnim darom. Neki put su to osobe nama bliske a neki put niti ne poznajemo osobu koja nam je učinila nešto posebno u životu.

POSLOVNI POKLONI

Gift Angel osmišljava korporativne poklone kada je u prvom planu Vaša tvrtka. Također, izrađujemo poklone za Vaše poslovne suradnike kojima želite dati do znanja da su Vam važni i da mislite na njih.
Rođendani, obljetnice, diplome… Odlazak u mirovinu, na drugo radno mjesto, u goste, bolnicu.. Na Vama je da navedete prigodu a na nama da osmislimo poklon paket koji će donijeti osmjeh na lice.