a
Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

PITANJA I ODGOVORI

1. Koji je vaš način rada? 

Većinom radimo po narudžbi. Za izradu prijedloga potrebno je navesti:
– prigodu
– želje
– budžet (okvirno)
– da li ste iz Zagreba (zbog načina pakiranja)
– datum do kada prijedlog treba biti gotov

Možete nam pisati ili nas slobodno nazovite na 091 254 65 98. Pošaljemo vam slike prijedloga poklona, bez obaveze!

2. Sviđa mi se vaš prijedlog poklona. Koji je sljedeći korak?

Šaljemo vam ponudu po kojoj platite a paralelno dogovaramo način preuzimanja. Račun dobijete prilikom samog preuzimanja.

3. Koji su načini dostave? 

Ako ste iz Zagreba imate tri opcije:

  1. Preuzimanje na adresi Hercegovačka 111, Zagreb. U tom slučaju nemate troškova dostave.
  2. Mi vam osobno dostavimo na željenu adresu u dogovoreno vrijeme. Detalje dogovaramo pisanim putem ili telefonski.
  3. Šaljemo paket putem kurirske službe.

Poklone šaljemo kurirskom službom diljem Hrvatske. Regularnim putem paket putuje 3-5 radna dana. Hitno 24 odnosno 48 sati (otoci). Također, šaljemo van Hrvatske a za detalje molimo da nam pišete.

4. Što ako paket treba stići na točno određeni dan? 

Nema problema. Dogovaramo način dostave da bi poklon došao u prave ruke u pravo vrijeme.

5. Želim da poklon direktno pošaljete na adresu primatelja a ne meni. Je li je to moguće? 

Naravno. Poklon, kao sa slike, doći će na dogovorenu adresu. Često tako radimo. Kontaktiraju nas iz raznih dijelova svijeta i dostavljamo prema vašim uputama.

6. Imate li u ponudi čestitke?

Čestitke su GRATIS uz kupovinu. Možete birati natpis: Čestitam, Sretno, Volim te, Hvala i Oprosti.  Rado vam napišemo i tekst koji nam pošaljete  ako vi niste u mogućnosti.

7. Postoji li mogućnost povrata isporučenog poklona?

Na žalost nismo u mogućnosti vršiti povrat cijelog poklon paketa. Ako je potrebno zamijeniti proizvod ili dva, slobodno se javite i vjerujem da ćemo naći najbolje rješenje za vas.

8. Možemo li negdje vidjeti u živo što radite i koje proizvode nudite?

Većina proizvoda su iylistani u rubrici Suradnici ali nisu svi jer stalno pokušavamo ubaciti nešto novo i interesantno. Slobodno nas i posjetite u Studiu na adresi Hercegovačka 111, Zagreb, uz predhodnu najavu. Znači, postoji mogućnost da sami izaberete proizvode i na licu mjesta složimo poklon paket. Veselimo se vašem dolasku!

9. Mi smo tvrtka i bavimo se djelatnošću xy. Željeli bi da nam osmislite korporativne poklone ali nismo sigurni da ćemo se odlučiti za vašu uslugu. 

Gift Angel nudi idejna rješenja za poslovne subjekte. Prvi prijedlog ne naplaćujemo a svaki slijedeći naplaćujemo 50kn plus PDV. Danas ponosno možemo reći da imamo dosta iskustva u izradi korporativnih poklona i mnoštvo zadovoljnih klijenata koji nam se rado vraćaju. Slobodno nam pišite na gift.angel.jana@gmail.com i dat ćemo sve od sebe da nađemo najbolje moguće rješenje za vašu tvrtku.

10. Kako vam se kreću cijene? Sve mi izgleda skupo i fino pa se ne usudim niti poslati upit. 

Najčešće nas pitate vezano uz cijene. Radimo male poklončiće za vjenčanje od 15-tak kuna na dalje. Zatim, možete pokloniti samo jedan proizvod iz našeg asortimana. Što se tiče poklon paketa, imamo u ponudi torbe/vrećice i kartonske kutije koje su najpovoljnije i cijene za pakete pakirane u takve torbe/vrećice se kreću od od 150kn na dalje, dok su pokloni u košarama s početnom cijenom od 200kn na dalje. Pokloni u drvenim kutijama počinju od 300kn na dalje.

11. Kako je moguće ostvariti suradnju s vama? 

Rado smo tu da vam pomognemo promovirati vaš proizvod ako je u skladu s vrijednostima koje njegujemo. Također, zanimaju nas svi hrvatski proizvodi tako da nas slobodno obavijestite o svojim proizvodima i novitetitima na našem tržištu.

Ako imate pitanje na koje nismo ovdje odgovorili slobodno nas kontaktirajte!

Vaš,
Gift Angel